ConstruCAM-3D

Online ConstruCAM handleiding

De complete online hulp en gedetailleerde instructies

Deze ConstruCAM-3D handleiding bevat gratis en gedetailleerde online hulp en diverse bestanden. Hiermee krijgt u een beter begrip voor het gebruik van de CAD CAM-software ConstruCAM-3D.

Informeer uzelf hier over alle functies en de veelzijdige CAD- en CAM-modules binnen de software.

Rijk aan functies

Dat begint met het CAD-oppervlak leren te gebruiken om snel en eenvoudig uw eigen werkstukken te tekenen en uit te voeren. In de handleiding leert u onder andere een radius aan te brengen, gaten of groeven te boren en hoeken af te schuinen.

Ook belangrijk zijn de relaties tussen de CAD- en CAM-module en de bijbehorende lagen. Gebruik lagen efficiënt voor bewerking. Bedien de module VTR voor 2D naar 3D-conversie. Of teken eenvoudige 2D-lijnen in ConstruCAM en gebruik ze om 3D-sieraden, ontwerpelementen enzovoort te maken.

Daarnaast is ConstruCAM-3D uitstekend ingericht voor het werken met tekst. Deze teksten of opeenvolgende nummering kunt u vervolgens toepassen op serieplaten, naamplaten of 3D houten borden. Projecteer 3D-teksten op bestaande 3D-objecten, subliem of verdiept.

Hieronder staan alle functies van de volledige versie gebundeld in een duidelijke handleiding met verschillende voorbeelden. Ook treft u op deze website meer algemene informatie over ConstruCAM-3D en heel veel voorbeelden van werkstukken die ermee zijn gemaakt!

Bekijk ook de video’s

We bieden ook instructie-video’s over ConstruCAM. Hierin wordt een stuk gedemonstreerd van wat de software in de basis kan.

Online ConstruCAM handleiding

Enkele duizenden gebruikers gebruiken deze hoogwaardige software al voor hun productie. Daarom informeren wij u  graag over de functies en voordelen van deze software.

Alle screenshots in de handleiding hieronder zijn gemaakt in de Duitse versie van ConstruCAM-3D. De software kan doorontwikkeld worden, dus wijzigingen in de functies en interface zijn voorbehouden.

Hier kunt u de ConstruCAM handleiding in het Engels doorbladeren.

De handleiding voor ConstruCAM-3D is uiteraard ook in het Duits in te zien.