Lasergraveer-module voor fotogravures en opschriften op alle materialen

Lasermodule voor graveren op de CNC machine

Lasergraveermodule 2.2 W

Lasergravures met lasergraveer-unit 2,2 watt

Maak van uw CNC machine een volwaardige lasergraveer­machine met deze module. Compleet in de koffer met veiligheidsbril.

Lasergraveer-module

Met deze module voor lasergraveren verandert u uw CNC freesmachine in een mum van tijd in een volwaardige lasergraveermachine. Voorwaarde is alleen dat uw CNC-besturing PWM (pulsbreedtemodulatie) kan uitvoeren. In combinatie met onze software ConstruCAM-3D doet u in de toekomst al het lasergravure werk zelf.

Veel materialen zijn graveerbaar

Hout, kunststoffen zoals Laserply en zelfs leisteen en leer kunnen worden voorzien van opschriften, logo’s of zelfs foto’s met de lasergraveer-module.

Lasergravure voor hobby en kleine oplages

De lasermodule is niet geschikt voor zeer grote oplages. Wel is de module een nuttige aanvulling op onze of andere CNC portaalfreesmachines voor gebruikers die kleine series of speciale geschenken willen maken, zowel in de hobbysector als voor commerciële doeleinden.

2,2 Watt laser graveermachine

Deze lasergravure-module heeft een vermogen van 2,2 watt en is daarmee krachtig genoeg voor het hierboven genoemde werk. In de video ziet u de haalbare snelheden van lasergraveren. De laserdiode kan worden belast met maximaal 3 watt, maar met het oog op duurzaamheid is voor langere inzet de bovengrens slechts 2,2 watt. Hierbij zorgt het overmaatse aluminium koelblok voor een goede regulering van de temperatuur.

VEILIGHEID in hoofdletters

Onze lasergravure module is beveiligd met een sleutelschakelaar en het volledige pakket wordt altijd geleverd met de juiste laser veiligheidsbril. Ook zijn alle componenten van de laser CNC module opgeborgen in een stootvaste kunststof koffer voor langdurige goede opslag.

Bruikbaar op elke CNC-STEP freesmachine

De lasergraveer-module kan worden gebruikt met een van onze High-Z-machines in samenwerking met KinetiC-NC. Het complete pakket bevat ook de benodigde software-uitbreiding voor ConstruCAM-3D. Vanwege de hogere snelheden die worden vereist, raden we aan een CNC frees met kogelomloopspindels te gebruiken uit de High-Z-T serie.

WinPC-NC – Mach3 – USB CNC – CNCgraf en andere systemen

De lasergraveer-module kan ook worden gebruikt met andere freessoftware. Het is alleen nodig dat de freesoftware de uitvoer van PWM-signalen (pulsbreedtemodulatie) ondersteunt. ConstruCAM-3D biedt vervolgens het juiste uitvoerformaat van de G-code om de kracht van de laser te regelen.

Leveromvang

  • 1x lasergraveren unit / module 2,2 Watt met koellichaam
  • 1x bedieningsmodule met sleutelschakelaar
  • 1x korte instructie
  • 1x handleiding
  • 1x kabelset
  • 1x koffer met schuimstof inzetstukken
Downloads
Installatiehandleiding Duits Engels
Supplement materialen Duits Engels
Gebruikershandleiding Duits Engels