Nauwkeurigheid en prestaties van onze CNC machines


Algemene informatie over de hoge precisie van de sterke CNC-STEP machines en de filosofie achter onze organisatie

RaptorX-SL portaal freesmachine

Jarenlange ervaring betaalt zich uit

Aan alle CNC-STEP producten is duidelijk te zien dat we sinds 2003 niet hebben stilgezeten, en over de jaren een zeer rijke ervaring op het gebied van CNC-technologie hebben opgebouwd. Wij produceren voor u geavanceerde, stabiele CNC machines en handgemaakte, nauwkeurig sluitende mechanische componenten. Daarbij richten we ons altijd op de hoogste nauwkeurigheid en de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Niet voor niets hebben we al meer dan 6500 exemplaren van onze succesvolle serie High-Z CNC machines verkocht aan onze wereldwijde klantenkring. Daarbij opgeteld al meer dan 90 van onze grote portaalfreesmachines van het type RaptorX-SL met een werkbereik tot 8500 x 2500mm. Ook zijn we verheugd te melden dat er al al meer dan 40 van onze nieuwe T-Rex portaalfreesmachines zijn afgeleverd bij tevreden gebruikers.

Kortom: met onze drie series hoogwaardige CNC freesmachines, en voldoende keuze in de maten van deze machines, zorgen we ervoor dat we de wensen en eisen van bijna al onze klanten 100% kunnen dekken! De basis voor dit succes is expertise en vakkennis.