CNC-machines leasen

Leasen is in feite een combinatie van kopen en huren: de leasemaatschappij koopt de machine die u wilt hebben. U betaalt de machine af met een vast bedrag per maand (deels rente, deels aflossing). Aan het einde van de looptijd van de lease is de machine van u. Als u kiest voor financial lease tenminste.

De voordelen van leasen:

  • Door te leasen houdt u geld vrij voor andere investeringen, zo heeft u financiële speelruimte;
  • Keuzevrijheid: u mag uw machine helemaal zelf uitzoeken en samenstellen;
  • De machine is het onderpand van de financiering die u aangaat. Daarom draait het in veel mindere mate om uw bedrijfscijfers.
  • Aan het einde van de looptijd van de lease zijn de spullen uw eigendom. Daar kan een huurder alleen maar van dromen!

Op welke manieren kan ik leasen?

Financial lease

Financial lease is een veel­voorkomende leasevorm bij grotere machines, waarbij u een vast bedrag per maand betaalt voor de lease. Bij deze leasevorm bent u als klant de economische eigenaar van het materieel. De lease­maatschappij waarbij u de machine leaset is de juridisch eigenaar. U kiest voor financial lease wanneer u het materieel op de balans wil hebben staan, zodat u erop kunt afschrijven. Financial lease is de meest gekozen leasevorm bij J.W. VOS B.V.

De voordelen van financial lease:

  • U bent direct economisch eigenaar van het materieel;
  • Aan het eind van het lease­contract is het materieel volledig uw eigendom;
  • De financial lease staat op de balans van uw onderneming; hierdoor schrijft u erop af.

Operational lease

Operational lease lijkt veel op huren. De lease­maatschappij koopt de machine die u wilt hebben van J.W. VOS B.V.. Vervolgens huurt u de machine van de lease­maatschappij voor een vast bedrag per maand. De machine staat niet bij uw bedrijf op de balans. De lease­maatschappij is dus zowel juridisch eigenaar als economisch eigenaar van de machine. Aan het einde van de lease­periode heeft u de optie het object te kopen van de lease­maatschappij (voor een vooraf afgesproken, scherpe prijs).

De voordelen van operational lease:

  • U bent flexibel aan het einde van de leaseperiode;
  • De operational lease staat niet op de balans van uw onderneming; hierdoor is er een betere balans­verhouding mogelijk.

DLL financial solutions

J.W. VOS B.V. werkt op het gebied van leasing al jarenlang tot volle tevredenheid samen met DLL financial solutions partner. DLL is een grote internationale aanbieder van financierings­oplossingen die bedrijven in staat stelt makkelijker toegang te krijgen tot apparatuur, technologie en software. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. DLL is een volle dochter­onderneming van de Rabobank Groep.

Indien u geïnteresseerd bent in leasing van uw nieuwe machine via DLL, zal J.W. VOS B.V. u volledig ontzorgen. Online zal uw aanvraag door ons worden ingediend en vaak binnen een dag volgt dan al uitsluitsel over tarieven en acceptatie. Makkelijker kan leasen niet gemaakt worden!

AceroDURO CNC-frees inclusief behuizing

De mogelijkheden bekijken? Bel onze productadviseurs op 078.684.684.0.