Redenen om uw machine te kopen bij CNC-STEP

CNC machine kopen bij CNC-STEP – Waarom?


Onze expertise en service: top-technologie en uitstekende ondersteuning voor zowel beginnende CNC-gebruikers als voor professionele toepassingen.

7 goede redenen voor CNC-STEP


 • Kosteloze ondersteuning
  Inbegrepen bij de prijs is kosteloze machinelevenslange TeamViewer-ondersteuning via de fabriek in Duitsland (tijdens kantooruren). Op die manier kunnen onze vakkundige medewerkers u via internet en uw eigen PC helpen. Zo kunnen de meeste problemen eenvoudig en snel opgelost worden, waar ter wereld u ook bent!
 • Geen programmering of instel-parameters nodig
  U hoeft niets handmatig te programmeren! In het meegeleverde programma ConstruCAM-3D kunt u uw tekening maken en de besturingssoftware KinetiC-NC zorgt ervoor dat het geproduceerd wordt. U kunt ook werken met CorelDraw of elk ander Vector-gebaseerd programma; een DXF uit Autocad is natuurlijk geen probleem.
  Bovendien wordt de machine geleverd met de juiste parameterinstellingen voor KinetiC-NC: even kiezen en u kunt aan de slag.
 • Handgebouwde machines met nauwkeurige passing
  De extreem nauwkeurige passing van de mechanische onderdelen, en de stijfheid van de profielen in het machineframe, resulteren in een uitstekend freesbeeld. De nauwkeurigheid en prestaties van onze CNC machines zijn uiteindelijk de doorslaggevende criteria voor veeleisend frees- of graveerwerk.
 • Zie het met eigen ogen!
  Vergelijk ons en vraag om een demonstratie, wij laten u graag zien op welke punten de CNC-STEP machines uitblinken.
 • Doordachte stabiliteit
  De High Z freesmachines hebben een uitstekende stabiliteit en zijn ontworpen om zo trillingsvrij mogelijk te werken. De machines hebben bijvoorbeeld 10mm dikke H8 aluminium passingen. Zo kunt u zonder zorgen zowel taaie als harde materialen (zoals staal) bewerken!
 • Langdurige betrouwbaarheid
  Gebruik steeds de juiste frees voor (al dan niet intensief) frezen en graveren in hout, metalen, aluminium, kunststoffen… en na jaren werkt uw machine nog steeds storingsvrij.
 • EMC- en CE-gecertificeerd
  Alle machines zijn EMC getest. Daarnaast worden de machines geleverd met CE keurmerk. Als hiervoor een omkasting nodig is, is deze bij ons onderdeel van het aanbod. Alle machines hebben een kwaliteitscontrole en een uitgebreide hogesnelheidstest ondergaan voor ze onze fabriek verlaten.