Achtergrond en disclaimer


Impressum

CNC-STEP GmbH & Co. KG

CNC Machinebouw

Siemensstraße 13-15
47608 Geldern
Deutschland

Telefon: +49 2831 91021-20
Email: info@cnc-step.com
USt-ID-Nr.: DE162913994

Inhaltlich Verantwortlicher gemäß § 55 RStV

Frank Hylewicz
Siemensstraße 13-15
47608 Geldern

Berufshaftpflichtversicherung

LVM
Kolde-Ring 21, 48126 Münster

Räumlicher Geltungsbereich der Berufshaftpflichtversicherung: EU


Wederverkoper in Nederland

J.W. VOS B.V.

Machines, gereedschappen en slijpservice

De Zelling 22
3342 GS Hendrik Ido Ambacht
Nederland

Zie ook de Contact-pagina


Disclaimer

Alle tekst, afbeeldingen en andere informatie op deze site, zijn onderworpen aan copyright van de leverancier, tenzij er een derde partij is. In elk geval is de reproductie, distributie of communicatie alleen toegestaan bij toestemming van de eigenaar van deze website. Deze toestemming is niet overdraagbaar, en de site-eigenaar behoudt het recht om de toestemming weer in te trekken.

Links die verwijzen naar de inhoud van deze website, vereisen de toestemming van de provider. Deze toestemming moet opnieuw worden aangebracht voor elke fundamentele wijziging in de inhoud van de website waar de link is gemaakt, en kan op elk moment op worden herroepen. Een koppeling van sites met illegale, beledigende, misleidende of lasterlijke inhoud is in ieder geval uitgesloten.

De inhoud van de website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en vertaald. Maar er is geen garantie voor actualiteit en volledigheid: er kunnen geen rechten worden ontleed aan de inhoud en afbeeldingen op deze website.

Voor alle middelen van kruisverwijzingen (links) naar de inhoud van deze website, neemt de provider geen verantwoordelijkheid op omdat dit geen inhoud is. Externe links worden gecontroleerd op illegale inhoud op het moment dat dergelijke links niet zichtbaar waren. Wat betreft inhoud van derden echter geen algemene monitoring- en beoordelingsvereisten.
Vermelde handelsmerken en merken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

Genoemde handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

Videoproductie en auteursrecht: © Frank Hylewicz

Weergave van machines

De machines van CNC-STEP zelf zijn CE-gecertificeerd. Maar daarnaast is het in veel gevallen verplicht een veiligheids-behuizing te installeren op de machine.

Dit geldt bijvoorbeeld als u een freesmotor of ander accessoire gebruikt met een vermogen van meer dan 1,8 kW, of als u de machine uitrust met een gereedschapswisselaar. Ook is de omkasting verplicht als u de machine gebruikt in een school, opleidingscentrum of andere plaats waar niet-deskundigen de machine kunnen benaderen.

In andere gevallen is de behuizing niet verplicht, maar wel aanbevolen.

De machines op de site worden in de presentatiefoto’s en video’s vaak getoond zonder deze omkasting, zodat u de werking kunt zien.

Teknisk gennemførelse og vedligeholdelse
Søgemaskineoptimering og webdesign SottMedia