Dieptebegrenzer voor graveren | graveerdieptestop


Dieptebegrenzer / diepteneus / graveerneus / dieptestop voor graveren

Dieptebegrenzer

voor graveren. Deze diepteregelaar glijdt over het werkstuk en zorgt ervoor dat het gereedschap niet dieper dan een vaste hoogte in het materiaal kan frezen.

Kenmerken

Dieptebegrenzer voor graveren

Met deze dieptebegrenzer zorgt u ervoor dat de CNC-machine niet dieper kan frezen dan een vooraf ingestelde afstand. Dit is handig voor bijvoorbeeld PCB’s (printplaten) frezen, of wanneer het te graveren materiaal niet vlak is.

Deze hoogwaardige dieptestop van CNC-STEP wordt geleverd met een lineaire rail met kogellagercirculatie, waardoor deze niet alleen soepel loopt, maar ook onverwoestbaar is.

De druk wordt geregeld door middel van een veer. Bekijk deze video en zie hoe eenvoudig de eenmalige installatie van de dieptebegrenzer voor graveren is. Deze video laat ook zien hoe eenvoudig de begrenzer voor freeswerk kan worden gebruikt.

Constante gravures

De flens is met teflon gecoat en is in de diepte instelbaar met een nauwkeurigheid van honderdsten van millimeters. Deze glijdt het soepel over elk materiaal zonder het te krassen.

Hiermee worden consistente gravures en verwerkingsdiepte voor alle graveerwerken en de productie van printplaten / PCB’s gewaarborgd, onafhankelijk van de variërende materiaaldikte of variaties in de regelmatigheid van het tafeloppervlak.

Eenmaal gemonteerd, hoeft de graveerstop nooit te worden verwijderd; u kunt de houder simpelweg op een vaste hoogte vastschroeven, en vanaf dat moment werkt uw machine weer als een CNC bovenfreesmachine.