Target 3001!

Target 3001! logo

PCB-designsoftware Target 3001!

Target 3001! is een PCB- / schematisch tekenprogramma met 3D weergave, speciaal voor ontwikkelaars. Gebruik deze software voor schema’s, PCB lay-outs en frontpanelen.

Productbeschrijving

Target 3001! is ’s werelds enige programma met schematische weergave, mixed mode-simulatie, board lay-out met automatische onderdelenplaatsing-functie en autorouter (intern), EMC-analyse en een frontpaneel-freesmodule. Dit alles in één programma, op basis van één projectbestand!

Naast een schat aan professionele functies, is de software ideaal voor rapid prototyping en 3D ontwerp. Target 3001! biedt optimale ondersteuning voor uw RoHS-compliant ontwerp. U kunt uw circuits vooraf testen met de geïntegreerde (P)SPICE compatibele mixed-mode simulator. Gebruik onder andere signaalklassen, bussen, differential pairs, modules en montagevarianten.

Het resultaat van uw ontwerp bewaart u eenvoudig als HPGL-code voor verwerking door uw CNC machine.

3D-voorvertoning van losse componenten en de totale montage

U kunt uw ontwerp overzien en vanuit elke hoek bestuderen in de 3D-weergave. U kunt daarbij individuele componenten tonen of verbergen. Veel onderdelen in de uitgebreide database zijn reeds vastgesteld en volledig voorzien van een 3D-model. U kunt ook 3D-modellen maken of importeren via STEP (.stp) bestanden.

Uw printplaten en schema’s ontwerpen in verschillende programma’s behoort met Target 3001 tot het verleden! Daardoor bent u niet langer afhankelijk van de compatibiliteitsproblemen die daarbij kunnen ontstaan, en kunt u uw kennis en creativiteit maximaal inzetten.

Op de pagina Toepassingen ziet u een voorbeeld van het frezen van printplaten met onze High-Z CNC freesmachine. Op dezelfde pagina ziet u een voorbeeld van het frezen van frontplaten.

Technische specificaties

Target 3001! DiscoverTarget 3001! Smart
250 pins/pads700 pins/pads
2 koperlagen2 koperlagen
30 signalen te simuleren50 signalen te simuleren
Frontplaten tot 50 cmFrontplaten tot 100 cm
Alle functies te gebruikenAlle functies te gebruiken
Licentie voor 1 gebruikerLicentie voor 1 gebruiker
Niet-commercieel gebruikCommercieel gebruik toegestaan

Systeemvereisten

  • PC met Windows XP, Vista, Windows 7, 8, 10 of hoger (32- of 64-Bit);
  • Processor: 1000 MHz (Pentium 4 of Athlon XP) of beter;
  • RAM werkgeheugen: minimaal 512 MB;
  • Grafisch: Scherm met minstens 1024x 800 pixels, videokaart met minimaal 512 MB RAM, OpenGL-ondersteuning voor de 3D-weergave;
  • Internettoegang nodig voor programma-updates, online bibliotheek en bibliotheek-update, datasheets, nadere informatie over leveranciers.

Downloads en links

Target 3001! Discover Download gratis
Documentatie en hulp Link