ESTLCAM 2D, 2.5D & 3D CAM software

Estlcam: CAM-software voor 2D-, 2.5D- en 3D-frezen.

Ook ideaal voor beginners zonder programmeerkennis.

Gratis inbegrepen bij aanschaf van een nieuwe CNC-STEP machine!
(hehalve voor High-Z S-400)

Download de gratis proefversie:

Estlcam 11-32 bit versie

Estlcam 11-64 bit versie

ESTLCAM voor snel en eenvoudig starten

ESTLCAM is software voor het maken van G-codes voor gemakkelijke en snelle invoer en kan ook als besturingssoftware worden gebruikt als u de bijbehorende ESTLCAM-controller gebruikt. Deze CAM-software wordt gebruikt voor werkvoorbereiding en kan worden gebruikt voor CNC-machines met maximaal 3 assen.

Ideaal voor alle CNC-beginners / TESTVERSIE beschikbaar

Het programma is ideaal ontworpen voor gebruik in de hobbysector (bijvoorbeeld voor onze uitstekend geprijsde high-Z CNC-machines) en semi-professionele gebieden. Om erachter te komen of ESTLCAM aan uw eisen voldoet, kunt u vooraf de gratis proefversie downloaden en uitgebreid uitproberen.

Meertalige CAM-gebruikersinterface

De ESTLCAM 2D, 2.5D & 3D CAM-software is standaard beschikbaar in het Duits en Engels. Maar betrokken gebruikers hebben bijgedragen aan de vertalingen, en deze zijn in de software geïntegreerd. Hierdoor kunt u veel meer andere talen kiezen in de gebruikersinterface.

ESTLCAM bevat talloze helpfuncties

Dankzij uitgebreide functionele helpfuncties in de software zelf, evenals talloze video-tutorials op YouTube, is ESTLCAM bijzonder gemakkelijk te gebruiken, vooral voor onervaren gebruikers. Omdat er geen voorkennis vereist is, kunnen taken als betegelen, spiegelen en roteren in slechts enkele stappen worden uitgevoerd. Met andere beschikbare CAM-programma’s duren deze processen langer.

Ook voor meer ervaren gebruikers biedt de software het voordeel dat er in de kortst mogelijke tijd kleine wijzigingen of korte projecten mee geïmplementeerd kunnen worden.

Er zijn veel verschillende postprocessors beschikbaar

De ESTLCAM-software bevat ook veel verschillende postprocessors met vooraf ingestelde parameters voor verschillende bedieningselementen. In ons geval is er een bijbehorend selectieveld voor onze KinetiC-NC-besturing. In totaal zijn er postprocessors voor meer dan 27 verschillende besturingen, zoals ISEL, Mach3, Siemens of WinPC-NC.

ESTLCAM is duidelijk en intuïtief / Geen beperkingen met de proefversie

Enerzijds is ESTLCAM 3D erg makkelijk in gebruik en is de opbouw van de interface duidelijk en intuïtief. Een ander voordeel van de proefversie is dat er geen limiet is aan de G-code en dat er geen andere technische beperkingen zijn. Alleen het openen en opslaan van aangemaakte bestanden duurt iets langer na verloop van tijd; pauzes worden hier ingevoegd.

Nu kan iedereen zelf beslissen wanneer hij een licentiesleutel voor ESTLCAM aanschaft en de testversie omzet naar een volledige versie.