Aanzuigmond stofafzuiging

Koppeling bronafzuiging voor Kress & Suhner freesspindels


Aanzuigmond voor stofafzuiging op de CNC-machine

Aanzuigmond geschikt voor gebruik op CNC portaalfreesmachines. De afzuiging is geschikt voor frezen met motoren van de fabrikanten Kress en Suhner.

Productkenmerken

Aanzuigmond voor stofafzuiging op High-Z CNC freesmachines

Het geschikte, snel gemonteerde afzuigsysteem voor elke CNC freesmachine met een gereedschapshouder D=43 H7 (de meeste kleine portaalfreesmachines hebben deze aansluiting).

De afzuiging is 12 mm in hoogte verstelbaar. Er zijn 2 verschillende verbindingsdiameters (32,5 en 38,5 mm) beschikbaar. Dit mondstuk is dus ideaal voor alle maten stofzuigerslang. Sluit gewoon een stofzuiger aan, zorg ervoor dat de stofzuigerslang vrij kan bewegen en klaar is kees. Voor gebruik op de CNC portaalfreesmachines van andere fabrikanten hoeven slechts 4 gaten in uw gereedschapshouder te worden geboord en 2 M4-schroefdraden aangebracht te worden.

Dit compacte en veelzijdige afzuigsysteem zorgt ervoor dat u tijdens normale freeswerkzaamheden in een grote verscheidenheid aan materialen geen stof meer op en rond het werkstuk hebt. Dit zorgt voor een schone werking zonder vervelende reinigingswerkzaamheden na en vooral tijdens het frezen. Freesmachines en hun componenten hoeven niet onnodig afgestoft te worden. Bovendien is de snelle afvoer van mot en spanen ook beter voor de frees en de kwaliteit van het werkstuk.